/ Община Левски
Галя Любенова - гл. учител в СУ „Крум Попов“-Левски стана носител на званието „Учител на годината- 2019” в направление „Начално образование“ за доказан висок професионализъм, усет към новото  и безспорни  качества в XXII-ия Национален конкурс „Учител на годината“ на Синдиката на българските учители /СБУ/.

Момиче от Левски с отличие на Международен турнир по спортна акробатика

Своето високо отличие, гл. учител Галя Любенова е получила на тържествената церемония на заключителния етап на конкурса на 10 май  в София.

Община Левски

Председателят на ОбщКС на СБУ  - Левски, Дора Давидова,  честити наградата на госпожа Любенова като й пожелава  здраве и успех в благородното и просветителско дело.

В авторитетният  конкурс тази година са кандидатствали над 320 учители и директори от цялата страна от които са номинирани 102-ма  в 10 направления.След тях са победителите получили най-високия приз „Учител на годината“ и на Специалната наградата на Председателя на СБУ.

35 преподаватели и директори са получили приз „Учител на годината“, а още близо 70 са отличени със специални плакети и награди от СБУ за работата си през изминалата година.

В тържествения  празник на българското учителство  в подкрепа  на достойния учителски труд са участвали: Илияна Йотова - вицепрезидент на България, Красимир Вълчев – Министър на образованието и науката , Деница Сачева - зам.-министър на МОН, Пламен Димитров – Президент на КНСБ, кметът на София, представители на РУО – София и страната.