Спартак загуби от Лудогорец с 0:3
Спартак загуби от Лудогорец с 0:3 / dariknews.bg

Контролата се игра на уникалния за България кампус "Гнездо на Орли" в Разград. Шампионите поведоха в резултата в 16 мин. след като при центриране от ъглов удар, Мерем остана непокрит и с глава насочи топката в мрежата зад Антонов. Това съобщи пресаташето на Спартак Тони Вашков..

До края на полувремето домакините не създадоха друга голова ситуация, а футболистите на Спартак играха равностойно и на два пъти при включвания на Петър Ванков имаха шанс за изравняване. През второто полувреме наставникът на Лудогорец Ивайло Петев направи няколко смени, които внесоха острота и свежест в атаките и в 71мин. Кишада с неспасяем удар от границата на наказателното поле направи 2:0.

Крайното 3:0 оформи Мишо Александров, който се възползва от грешка в защитата на плевенчани и с техничен удар преодоля резервата Крушарски. От състава на Спартак поради контузии отсъстваха, Иво Иванов,Любомир Иванов,Владислав Василев и Тони Паликрушев.

Срещата в Разград изгледаха изп. директор Ангел Бончев, треньоът Стефан Колев и шефа на борда на директорите Кирил Тодоров.

Спартак Плевен игра в състав:
Станислав Антонов/30мин.Васил Тодоров/60мин.Ивайло Крушарски/,Цветомир Панов/53мин.Кристиян Григоров,Петър Ванков-кап,Мариян Блажев,Михаил Милчев,Станислав Иванов/65мин.Светлин Златарев/,Тихомир Тодоров/63мин.Ивайло Раденцов/,Янислав Иванов,Васил Шопов,Ивайло Дангуров,Станислав Краев/46мин.Любомир Тодоров/.

Футболистите на Спартак бяха ръководени в тази среща от Николай Боянов.