Преглед на печата
Преглед на печата / dariknews.bg

В петъчния брой на "Посредник" четем:

Кога са първите граждански избори у нас и кой ги организира

Защо транспортните фирми дадоха едномесечен ултиматум на контролните органи

Как предизвика скандал гласуването на програмите на общинските фирми

Приеха ли съветниците увеличаване на финансирането за биеналето "Фодар"

Какво събра Пе4енката и Максим Ешкенази на една сцена и пред кого

Къде учениците от Плевен могат да спортуват през пролетната ваканция.

Във вестник „BG Север" пише:

Заваляха фалити на плевенски фирми, от началото на годината окръжният съд в града е гледал над 40 дела за несъстоятелност, съобщава от първата си страница 12-ия за 2013 г. брой на седмичника „BG Север".

Областният лидер на БСП Васил Антонов е втори в плевенската листа на социалистите. Това е другата водеща новина в броя. Кои са останалите номинирани за листата и защо Румен Петков се оттегли от нея ще научите от 4 стр.

Незаконната сеч се е увеличила 3 пъти в сравнение с миналата година, информира вестникът на страницата „Конфликти". Пак там можете да прочетете още как Темида възстанови изгубена диплома по спомени на учител и защо се наложи полицаи и охранители да озаптяват пияна жена в местен хотел.

Освен постоянните рубрики „Гневът на младите" и „Послушай лекаря" на 6 стр. можете да прочетете колко ниско падна Плевен в класацията „Най-добър град за живеене" и историята на семейство „интегрирани" роми.

„Артседмица" отново предлага богата информация за културния живот в града. От страницата ще научите още как „BG Север" дари с щастлив край историята на една закъсняла награда.

БСП в Плевенска област има голям шанс да бъде първа политическа сила, твърди в интервю за вестника известният актьор Стефан Данаилов, който е водач на местната листа на Коалиция за България.

Девета страница е отделена за художничката Десислава Друмева, която се опитва да укроти житейския хаос с прабългарски символи.
Новини за промените в треньорския щаб на футболния „Спартак" /Пл/ ще намерите на 15 стр.

Как кандидат-невести се захласнаха по булчинска рокля за 3 000 евро, защо пордимчани очакват напаст от китайски бълхи и кои известни рожденици трябва да почерпят тази седмица ще разберете от 16 стр.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.