Откриват пчеларското изложение
Откриват пчеларското изложение / netinfo

Министърът на земеделието и храните Валери Цветанов се очаква да открие днес VІІ Международно изложение - договаряне “Пчеларство – Плевен 2009”. Изложението ще се проведе от днес до 15 февруари в ХГ “Илия Бешков” в града. По време на посещението си в Плевен министър Цветанов ще се срещне с представители на Областния пчеларски съюз. Те ще представят пред него вижданията си за по-доброто развитие на сектор “Пчеларство”.

Над 100 организации от страната, Европа и Азия ще участват, освен продажба на продукти, на оборудване и инвентар, препарати и др., ще има и богата съпътстваща програма. Утвърдени български и международни лектори ще представят новости, тенденции и аспекти в областта на пчеларството.

Изложението се организира от “Партнерс експо” ООД и Областния пчеларски съюз със съдействието на всички браншови организации в страната и ще премине под патронажа на Областния управител Цветко Цветков. В рамките на форума ще се проведе и Пето Специализирано изложение-договаряне “Растениевъдство”.

Официалното откриване на изложението е в 10.00 часа.