Оцениха положително работата на администрацията в Общината
Оцениха положително работата на администрацията в Общината / netinfo

Общинска администрация Плевен получи положителни оценки при реализацията на проекта “Таен клиент”, осъществен от Министерството на държавната администрация и административната реформа през месец май, става ясно от писмо на министър Николай Василев, съобщават от пресцентъра на общината.

Оценката на работната среда, поведението на служителите, както и общата оценка от посещенията на външни независими наблюдатели в обичайни работни условия са над средните за страната, гласят обобщените от екипа резултати. Лесното намиране на административното звено или служител, спазването на установеното работно време, поддържането на работните места чисти и подредени, осигуряването на достъп на лица с физически увреждания, места за сядане и подходящи условия за изчакване на възрастни хора, бременни и хора с увреждания, също са оценени положително от наблюдаващите.

Те са окачествили като отговарящо на изискванията и наличието на информационно пространство за клиентите с осигурени информационни табла с актуална и разбираема информация за гражданите.