Лидия Шулева ще присъства на семинар по европейските фондове в Плевен
Лидия Шулева ще присъства на семинар по европейските фондове в Плевен / netinfo

Семинар на тема “Европейски фондове и програми – финансиране на бизнес проекти” ще се проведе от 15.00 часа днес в зала “Гена Димитрова”. Семинарът се организира от Браншовата бизнес камара – Плевен.

Темите на семинара са финансирането на производствени предприятия, на селскостопанска дейност, на проекти за селски туризъм, както и финансиране на обучение и преквалификация. Лектор ще бъде Лидия Шулева – депутат в Европейския парламент 2005 – 2007 год., член на Бюджетната комисия и Комисията по икономически и парични въпроси.

Участие в инициативата ще вземе специализираната компания за разработка и развитие на проекти, свързани с възможностите на Европейските фондове, Eurofin Consult. Екипът на фирмата е съставен от експерти, участвали в разработване на проекти по програма ФАР и Световната банка, както и при подготовка и управление на Европейски проекти в Брюксел.

Компанията е партньор за България на Euro4Business – консултантска компания, базирана в Лондон и Брюксел, с основна дейност подкрепа при изграждане на стратегии за финансиране на европейски проекти. Фирмата е представител и партньор на Euradia Group – испанска консултантска компания в областта на Европейските, Кохезионните и Структурните фондове от 1994 год.