Коледарчета благословиха в Община Левски на Игнажден
Коледарчета благословиха в Община Левски на Игнажден / obsht.Levski

Скъпи гости посрещна Община Левски на Игнажден. Малки коледарчета от детските градини в град Левски по стара българска традиция, наричаха за здраве, берекет и късмет на мило тържество в ритуалната зала на Общината на което присъстваха кметът на Община Левски Любка Александрова, зам.кмета Радослав Йорданов и служители от общинската администрация.

Коледарчета благословиха в Община Левски на Игнажден
netinfo

Кметът на Община Левски Любка Александрова благодари на всички от сърце за прекрасната програма , за стихчетата и песните и изрази увереност, че всички наричания догодина ще се сбъднат. Тя пожела здраве, весели празници, много подаръци за децата и заяви, че са винаги добре дошли в „голямата къща".

Община Левски зарадва малките палавници с много играчки, традиционните за празника гевреци и лакомства.

Красива изложба на оригинални коледни картички видяха всички на празника, на който бяха отчетени и резултатите от конкурса за коледна картичка под надслов "Коледна, магия за всички", организиран от МКБППМН към Община Левски.

Кметът на Община Левски Любка Александрова обяви отличените и връчи грамоти и подаръци.

Коледарчета благословиха в Община Левски на Игнажден
netinfo

Дадени бяха 12 награди и 11 поощрения в четирите възрастови групи.Всички 85 деца участвали в конкурса получиха сертификат за участие и подаръци.