/ dariknews.archive
Днес се провежда концертът “Заедно ще сбъднем мечтите си” под патронажа на кмета на Община Плевен, посветен на Световния ден на социалната работа.
 

Традиционният концерт “Заедно ще сбъднем мечтите си”, посветен на Световния ден на социалната работа, тази година ще се състои на 20 март, вторник, в зала „Катя Попова“ от 17.00 часа. Празникът се провежда под патронажа кмета на Община Плевен г-н Георг Спартански. Концертът е част от събитията, посветени на Седмицата на действие (19-23 март) и 10-годишнината на специалност „Социални дейности“ в Медицински колеж към Медицински университет- Плевен.

Съвместните усилия на студентите от специалност “Социални дейности” на Медицински колеж към Медицински университет и Община Плевен ще позволят на потребители на социални услуги от град Плевен и областта да сбъднат мечтата си, реализирайки творческите си възможности.

Със сценични изяви в концерта се включват потребители на социални услуги от всички възрастови групи от град Плевен и Област Плевен: Защитено жилище за възрастни хора с умствена изостаналост – Плевен; Дневен център за възрастни с увреждания – Плевен; Център за специална образователна подкрепа “П. Р. Славейков” – Плевен; Център за настаняване от семеен тип по Проект: Предоставяне на социални услуги в общността – 6 ЦНСТ за деца и младежи, изведени от специализирани институции – Плевен; Център за социална рехабилитация и интеграция – Плевен; Комплекс за социални услуги – ЦНСТ 2 - гр. Пордим, общ. Пордим.

С музикално изпълнение Изабел Пламенова Янева, студентка от специалност „Социални дейности“ на Медицински колеж към МУ- Плевен, ще поздрави всички присъстващи и бъдещи социални работници по случай професионалния им празник.

В края на концерта великолепните изпълнения на Танцов състав „Алеко пее и танцува“ от Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“ Плевен са поздрав за служителите от социалните услуги, които неуморно се трудят, за да помогнат на всички да сбъднат мечтите си.