КК Мак Доналд
КК Мак Доналд / netinfo
Изабел Ризова от кюстендилския карате клуб “Мак Доналд” спечели златен медал от Осмото световно първенство по шотокан карате, организирано от Световната шотокан федерация в партньорство с БНФК. Състезанието се проведе във Варна, бяха регистрирани около 1 100 участника, представящи 44 клуба и 25 държави. 80 спортиста се състезаваха с екипа на България, като част от него бяха и 7 състезатели на КК "Мак Доналд".
При жените в дисциплина "кумите", кат. -61 кг., Изабел Ризова спечели безапелационно златния медал като победи в първи кръг представителка на Полша с 6:1, на полуфинала спечели срещу състезателката на Украйна с 4:1 и на финала отново победа срещу Полша с 3:0.

КК Мак Доналд
netinfo

При девойки 14-16 години, в дисциплина "кумите", Мария Хаджиева се класира на второ място след като победи в първи кръг състезателката на Румъния с 5:0, а на полуфинала представителка на Украйна с 6:0. На финала Мария загуби от българка с 0:1.

КК Мак Доналд
netinfo

При момчета 8-9 години, също в дисциплина кумите, кат. -25 кг. Станислав Стойнев завоюва бронзов медал, в същата възрастова група, кат. -30 кг. Александър Симеонов се класира на 5-то място, а при 10-11 годишните - Антон Иванов се нареди на 9-то място.

КК Мак Доналд
netinfo

При момчета 12-13 години, Мирослав Ледеров се класира на 7-мо място, а Лъчезар Тодоров на 9-то.
Доволни сме от резултатите, конкуренцията беше голяма, а нашите състезатели показаха страхотна игра и хъс за победа, сподели треньорът Диляна Владимирова.

КК Доналд
netinfo


 
КК Мак Доналд