Общината и Мая Манолова дадоха подаръци на селските кметове
Общината и Мая Манолова дадоха подаръци на селските кметове / netinfo

   Подаръци от кмета на Кюстендил - Петър Паунов и депутатът Мая Манолова получиха кметове и кметски наместници в община Кюстендил.

    "Не бива да се смята, че финансовата криза ще ни пропусне. Скоро още по-силно ще се усетят процесите на рецесия. Земята е ресурс, който не използваме пълноценно. Обърнете внимание в тази посока. Благодаря за доброто взаимодействие помежду ни", заяви кметът Паунов.

   Кметовете получиха атестационни формуляри, за да се самооценят за работата си през годината. Сред критериите бяха поддържане на чистота в населеното място, юридическа помощ, изготвени проекти, кандидатстване по програми, работа на институциите.

   "Като народен представител ще настоявам пред централните органи на изпълнителната власт, а от там и към органите по места, за да се случват нещата в Кюстендилска област. Колкото сте по-активни в изготвянето на качествени проекти, толкова повече средства ще осигурявате за населените места, които управлявате. Винаги съм готова да ви съдействам", заяви депутатът Мая Манолова.