Мерлин Арно и Наско Лазаров в жури на Miss Tourism International 2013 в Малайзия
Мерлин Арно и Наско Лазаров в жури на Miss Tourism International 2013 в Малайзия / ПРофайл

Симона Евгениева-студент в първи курс Висше училище по агробизнес и развитие на регионите замина за престижния световния конкурс Miss Tourism International 2013 в Куала Лампур, Малайзия,съобщават от ПРофайл.
Момичето е на 18 година и вече е с професионален опит на модния подиум. Представяла е авторските облекла на изпълнителката Есил Дюран, участвала е в дефилетата на български марки за Световния моден канал.
Симона ще представи страната достойно на един авторитетен и лицензиран конкурс, чийто права правата държи Миропа Кьосева MSA MODEL GROUP-Bulgaria. Самата Симона Евгения е модел на Северозападната Агенция на Ивайло Йосифов.
С национален кастинг Симона бе избрана и 1 месец се отдаде на подготовка за конкурса в родния град Монтана. В багажа си тя отдели място и за официални тоалети, както и за национална носия изработена специално от Светла Димитрова-Ариес Уникат - многократен носител на приза Златната игла.


Представителката на страната успя за един месец да стопи цели 10 кг от теглото си, влизайки в елитен фитнес салон, под зоркото око на шампионката по лека атлетика Мерлин Арно.
Бизнездамата от Кюстендил Мерлин Арно и собственикът на Агенция за публични комуникации ПРофайл Атанас Лазаров заминават на 25- ти декември за екзотичната Малайзия, за да подкрепят лично българската представителка. Двамата влизат в почетното международно жури и ще оценяват претендентките за Мис Туризъм 2013 от цял свят.


Силно впечатление Симона ще направи с подготвените тоалети, адресирани с тематика - „По- близо до природата".Там тя ще бъде 20 дни и ще посрещне Новата 2014 година.
За първи път срещам толкова амбициозно и толкова отговорно дете, и естествено красиво, сподели Миропа Кьосева пред медиите. Ще следим нейните изяви всеки ден и се надяваме да ни зарадва с почетна награда и приз. Финалът на международния конкурс е на връх 31- ви декември, допълни Кьосева.
Ще участват красавици от 60 страни.Миналата година на този конкурс бе топмоделът Йоана Заркина от София.