Кюстендилският клуб Форс 1992 с пълен комплект отличия от Коледния турнир
Кюстендилският клуб Форс 1992 с пълен комплект отличия от Коледния турнир / netinfo

Над 450 състезатели от 22 клуба взеха участие в традиционния Детски коледен турнир по таекуондо за деца и кадети. В турнира бяха застъпени двете основни състезателни дисциплини - пумсе и спаринг.

Официалното откриване бе съпроводено от демонстрация по Пумсе от националния отбор, завоювал бронзовите медали в отборното класиране на IV открит международен турнир по Пумсе. Федерацията беше предвидила награди за всички участници, а  победителите в категориите бяха наградени от любимеца на децата - Бате Енчо.

Таекуондо клуб "Форс 1992"- Кюстендил се класира на 4- то място в комплексното класиране, на трето място при деца 2 гр.- клас А и на трето място при кадетите клас А.

Във възрастова група „кадети" се използва електронно сензорна система, одобрена от Световната федерация по таекуондо за Олимпийските игри в Лондон.

/ На снимката- най- добрата състезателка на клуба за 2011 Таня Стефанова, с треньора си Красимир Стоименов и президента на клуба Бисер Христов /

Кюстендилският клуб "Форс 1992" с пълен комплект отличия от Коледния турнир
netinfo
 

Класиране:

Денис Коларов се класира на трето място при- Деца- 1 гр.- Б клас;

Бронзови медали за Крстиян Войски, Димитър Атанасов и Антонио Ангелов във втора група- Б клас. Сребърен медал за Владислав Кирилов и златен за Бетина Илиева;

Слави Маринов е трети във втора група- А клас;

Шампионски титли на Спаринг за- Мартин Мавров, Николай Чобанов, Йоан Варадинов, Емилия Тасева, Анна Попова и трето място за Надежда Георгиева. При кадетите златни отличия за- Тодор Петров, Михаил Кънчев и бронзов медал за Мария Йорданова;

Индивидуално на Пумсе на трето място се класираха Емилия Тасева и Михаил Кънчев. На двойка те са втори, а в тройка с Тодор Петров се класираха трети.