Блъснаха жена  в Кюстендил, шофьорът избяга
Блъснаха жена в Кюстендил, шофьорът избяга / Читател на Дарик Нюз

Жена е блъсната пред пицария "Роял" в Кюстендил. По данни на очевидци , тя е пометена от лек автомобил "Жигули", който е избягал от местопроизшествието. В следствие на удара тя е изхвърчала под гумите на друг автомобил. Пострадалата е откарана в кюстендилската болница.

Първоначалната информация за избягал автомобил "Жигули" се оказва грешна. Най- вероятно е имало и друго МПС в инцидента, което е блъснало 70- годишната жена и съпруга й и е избягало. То е изпреварвало по непозволен начин "Жигулито". Очаквайте допълнителна информация по случая.

Състоянието на жената е тежко, колегите правят всичко необходимо за стабилизиране на състоянието й. Ще се прецени и дали трябва да се транспортира до София, каза за Дарик директорът на Спешен център- Кюстендил д- р Анелия Георгиева. Тя съобщи, че днес е блъсната от камион и 80- годишна жена в центъра на Сапарева баня.

/ Паралелно със сигнала за блъснатата пешеходка до "Роял" е подаден и фалшив сигнал за друг инцидент, затова и кюстендилци видяха през секунди да преминават със сирени две линейки по ул. "Цар Освободител", в посока кв. "Запад". Какъв човек трябва да си, да пращаш екип на Спешна помощ за зелен хайвер, при положение, че в същото време живота на някой зависи от бързата реакция на медиците /

/ Благодарим за снимката на читателя на Дарик Нюз, който ни я изпрати /