Събират коледни подаръци за децата от дома в Хасково
Събират коледни подаръци за децата от дома в Хасково / netinfo

В кампанията на национален форум "Моето дете" и приятели "Коледни подаръци за децата от ДМСГД- Хасково" се включи днес І А клас на  ОУ "Хр.Смирненски" с ръководител Богдана Тенева. Децата лично донесоха своите дарения в събирателния пункт срещу книжния пазар в центъра на града. Те изпратиха своите послания чрез коледни стихчета и специално нарисувана картина. Грамота "Приятел на детето" получиха те от организаторите на акцията.

Събират коледни подаръци за децата от дома в Хасково
netinfo

Дарения се приемат до петък включително, като в събота- 21 декември, в 10 ч., ще бъдат закарани в ДМСГД на ул. "Видин" 14 и предадени на директора д-р Гузгунов. Предвиден е и музикален подарък- празнична програма от танцов състав "Етномагия" към ОУ "Н. Вапцаров"- Хасково с ръководител Златка Тимонова, деца от школите към читалище "Заря" и народната певица Елена Илиева. Специален гост ще бъде и редовният дарител от Нови Искър Божидар Илиев, който е организирал свои приятели и съмишленици за участие в доброто дело.

До момента в кампанията са се включили дамският клуб към НФ "Моето дете"- Хасково, ФБ групата "За без пари"- партньори на инициативата, служители от РИОСВ- Хасково и граждани. Сред даренията има памперси и бебешки храни, играчки, дрешки, книжки и различни коледни подаръци.