Областният управител гостува в ГПЧЕ Златаров за старта на учебната година
Областният управител гостува в ГПЧЕ Златаров за старта на учебната година / Областна администрация-Хасково

Областният управител на Хасково Станислав Дечев участва в тържеството по повод официалния старт на новата учебна година в ГПЧЕ “Проф.д-р Асен Златаров“. Гости на церемонията бяха още председателят на Общински съвет-Хасково Таня Захариева, заместник-областният управител на Хасково Валентин Ангелов, Стамен Янев- изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции, представители на Испанското посолство, десетки родители и бивши преподаватели.

Областният управител гостува в ГПЧЕ "Златаров" за старта на учебната година
netinfo

„Българското образование вече върви по нов път. Знанията в съвременния свят са изключителен капитал. И повярвайте ми, ако сте достатъчно упорити и любознателни, точно в това училище ще успеете да спечелите най-ценните си знания и да натрупате първоначалния си капитал за успех“, посочи в приветствието си Станислав Дечев.

Областният управител гостува в ГПЧЕ "Златаров" за старта на учебната година
netinfo

Областният управител на Хасково се обърна специално към новия директор на училището Деян Янев. „Предизвикателството, пред което се изправяте е изключително отговорно. Всички очакваме от Вас да преобразите това училище. Затова бъдете креативен, бъдете упорит  и не забравяйте, че Вашите ученици пишат Вашата „биография“, каза той Станислав Дечев.