Минерални бани участва в международен туристически форум
Минерални бани участва в международен туристически форум / Община Минерални бани

Община Минерални бани участва в Международния туристически форум Go2Balkans, който се провежда днес и утре в София.

Изложението е под надслов „Входящ, Изходящ туризъм и СПА”. Основната му цел е да привлече интереса на туроператори от цял свят към предлаганите туристически услуги в България и другите държави на Балканите- Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Македония, Румъния, Словения, Сърбия, Турция, Черна гора и Хърватия.

Вече излезе от печат новата рекламна брошура, която ще представя община Минерални бани като Национален балнео курорт. Първият й тираж е на български и английски език. В нея са представени и новите археологически сензации от това лято в Минерални бани- Змийският град край село Сърница и Храмът на Слънцето край село Ангел войвода. Скоро предстои излизането и на втора част на български и турски език.

Минерални бани е известен с лечебните му води, подобни на които има само на още две места в света - в Карлови вари и в щата Колорадо, САЩ.

 

Националният курорт край Хасково вече ще се представя пред света и с нов  документален филм „Минерални бани – обновена и атрактивна туристическа дестинация”, информират от общината.