Милко Армутлиев положи клетва като кмет на Маджарово
Милко Армутлиев положи клетва като кмет на Маджарово / Снимка: Dariknews.bg

За трети пореден път Милко Армутлиев положи днес клетва като кмет на община Маджарово. Това стана по време на тържествена сесия, свикана съгласно Закона от областния управител Станислав Дечев. Заседанието бе насрочено от 12 часа. На него положиха клетва и общинските съветници, и  кметовете на селата Долно Съдиево, Румелия, Долни Главанак, Тополово, Горни Главанак, Златоустово, Селска поляна и Бориславци.

Първото заседание на новоизбрания Общински съвет - Маджарово се води от най-възрастния съветник - Димо Димов от ПП “Политически клуб Тракия”. Под неговото председателство беше избран председателя на Общински съвет - Маджарово Ерджан Юсуф, председател и в предишния мандат на Маджаровския общински съвет.

Милко Армутлиев положи клетва като кмет на Маджарово
netinfo

В приветствието си към присъстващите Армутлиев, спечелил надпреварата oще на първия тур с 70,10 процента, благодари на всички за гласуваното доверие и заяви, че влиза в третия си мандат на управление с вярата, че въпреки трудностите, с общи усилия може да се промени животът на хората в общината към по-добро.