40 свободни места, 2 трайно незаети в Димитровград
40 свободни места, 2 трайно незаети в Димитровград / netinfo
40 свободни работни места обявява тази седмица Бюро по труда- Димитровград. 2 са трайно незаетите места. Едното е за шофьор на товарен автомобил за международни превози, а другото за готвач.

Най- много 6 са свободните позиции за продавач- консултанти на хранителни стоки, горива и в мебелен магазин, както и 3 да продавач- касиер. 8 са местата в шивашкото производство, като 2 от тях са за оператор на машина за бродерии.

4 места има в листинга на Бюро по труда за работници по производство на метални конструкции. Образование в областта на строителството, архитектурата и картографията, както и компютърна грамотност са изискванията към кандидата за поста старши инспектор.

Висше инженерно- техническо образование е изискването към желаещия да започне работа като технолог по заваряването. Средно специално техническо трябва да са завършили кандидатите за електромеханик.

За среднисти работа има като чистач, оператор на газстанция и барман. За притежаващите основно образование работа има като готвач, шлосер, монтажници на алуминиева дограма и охранители- невъоръжена охрана.