Партийният актив на БСП стои твърдо зад политиката на партията
Партийният актив на БСП стои твърдо зад политиката на партията / netinfo

Активистите на БСП в община Севлиево стоят твърдо зад политиката на БСП. Това каза председателят на общинската организация на партията – д-р Огнян Пешков, след края на отчетно-изборните събрания в 24-те структури в града и селата. Според д-р Пешков по селата прави впечатление, че нещата се развиват добре, като дори имало организации за пример.

Хората в тях се събирали по-често да обсъждат партийни проблеми, но използвали и най-малкия повод да са заедно. Председателят на БСП в Севлиево не скри, че е имало отправени позитивни критики към общинската власт и националното ръководство за по-чести срещи и подобряване на сътрудничеството.

Хората по селата сподели, че БСП не е изпълнила до край предизборните си обещания за повишаване размера на пенсиите. С отчетно-изборните събрания стартира кампанията за предстоящите избори.

Членската маса не отстъпвала от позициите си и е готова за вота. „Колкото и да се тръби, че в БСП има разцепление, за нашите структури не може да се твърди същото“, категоричен е д-р Пешков. Според него активистите на партията отчитат настоящата ситуация, но са убедени, че БСП има резерв да покачи резултатите си в национален мащаб и да бъдат част от следващото коалиционно управление.