полиция
полиция / ThinkStock/Getty Images
Дряново
В РУ-Дряново е получен сигнал, че през нощта на 24/25.07.2017 г., неизвестно лице е проникнало в жилище на ул. Панайот Хитов, Дряново, откъдето извършило кражба на портфейл с 50 лв. и мобилен телефон. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.
 
Трявна
След проведени оперативно-издирвателни действия от служители на РУ-Трявна, 45-годишен мъж от Плачковци е уличен за извършител на кражба на мобилен телефон „Самсунг“, собственост на 35-годишна жена от Трявна. Престъплението е извършено в началото на м. юни т.г. Телефонът е намерен и иззет. След окомплектоване, материалите по досъдебното производство ще бъдат изпратени на РП-Трявна.
 
Севлиево
На 25.07.17 г., около 01.35 ч., на ул. Великотърновско шосе, Севлиево, полицейски екип спрял за проверка л.а. „БМВ“. Установено е, че водачът – 25-годишен мъж от с. Добромирка, е неправоспособен и управлява МПС в едногодишния срок от наложено му административно наказание за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
 
На 25.07.2017 г. в РУ-Севлиево е получен сигнал, че през периода 20/25.07.2017 г. от гараж на ул. Денчо Деев, Севлиево, е била извършена взломна кражба на моторен трион „Щил“. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.