Гаргара отново с призово място
Гаргара отново с призово място / Театрално студио Гаргара

 Младежка Театрална Студия "ГАРГАРА" при НЧ " Христо Смирненси - 1949" кв. Русевци зае първо място във втора възрастова група над 15 години във втория национален конкурс за революционно слово " Оборище - факел на свободата". "Гаргара" представи най- новия си спектакъл " Време разделно" по Антон Дончев. Режисьор на спектакъла е художествения ръководител на студията Светослав Славчев, актьор в ДТ " Рачо Стоянов" гр. Габрово.

"Гаргара" отново с призово място
netinfo

Гаргара затвърди своите позиции като за втора поредна година е отличена с призовото първо място. Развълуваната публика дълго аплодира младите таланти в продължение на 10 минути след спектакъла тя не им позволи да слезят от сцената. Зрителите бяха категорични, че " Врема разделно" е техния фаворит за наградата. Журито, председателствано от Кирил Бояджиев (режисьор от БТВ) и Петя Селенска (актриса) бяха изключително впечатлени от работата на младежите.

"Гаргара" отново с призово място
netinfo

Премиерата за Габрово на " Време разделно" ще се състои на 23 юни 2012 г. в салона на читалището в кв. Русевци. Тя ще бъде част от фестивала "Локация център Габрово" на сдружение Артерия.