Специален екран монтират за Моtley Crue в Каварна
Специален екран монтират за Моtley Crue в Каварна / netinfo

Специален екран, тънък като завеса, и с два пъти по-висока резолюция от стандартните, ще бъде монтиран за концерта на Motley Crue в Каварна на 1 юли, съобщават организаторите от Жокер медиа. Супермодерният Soft-LED екран е лек и лесен за монтиране, а излъчва образ и картина с добър контраст и много високо качество. Той пътува с техниката на глем-рокерите, които ще дадат началото на тазгодишният Калиакра Рок Фест 09.

Бандата, която пристига за първи път в България, ще стъпи в Каварна рано сутринта в деня на концерта. До морския бряг, оригиналната четворка - Vince Neil, Mick Mars, Nikki Sixx и Tommy Lee ще се разхлажда в жегата с ледени безалкохолни напитки и няколко вида вода. Организаторите от Жокер медиа и община Каварна споделят, че засега те не са проявили особени капризи в изискавнията си. Имат собствена охрана, която е навсякъде с тях по време на турне.

Всеки от членовете на бандата ще има отделна гримьорна и с различно меню. Най-непретенциозен от всички се оказва Vince Neil, който предпочита топли сандвичи и пица. Mick Mars си пада по вегетарианската храна, а Nikki Sixx ще хапва класическото пиле със салата. Tommy Lee поръчва гръцка кухня. Барабанистът, чиято майка е от южната ни съседка, е поискал още и японска супа Miso и суши.

Тазгодишните хедлайнери - Мotley Crue, Scorpions и Dream Theater ще отседнат в Melia Grand Hermitage в курорта Златни Пясъци, докато всички съпорт банди ще бъдат настанени в хотел „Отдих" в Каварна.