Откриват модната фиеста в Албена
Откриват модната фиеста в Албена / Албена, архив

XIII издание на “Модна фиеста Албена” 2013 ще се проведе в курорта от днес до 16 юни, съобщава организаторката Марияна Аршева. Известни български модни къщи ще покажат последните си колекции, а майстори на драматичното изкуство, танцьори и певци ще представят последните си клипове.

В продължение на няколко последователни вечери във вариете театър “Албена” ще се представят елегантните облекла на изявени дизайнери и модни къщи. Сутрин на басейните на хотелите “Лагуна бийч”, ”Боряна” и ”Фламинго Гранд”, ще бъдат дефилетата на плажни костюми и аксесоари, като и състезанията за Мис Модна фиеста, състезание за най-хубав тен на фиестата, за най-много отслабнал участник през четирите дни на събитието с антицелулитния гел на известна марка и др.

Модната фиеста стана запазена марка на Албена и превърна комплекса в лятна столица на красотата.

До момента гости на фиестата са били Искрен Пецов, Кристина Димитрова, група „Максимус”, Ивайло Колев от „Стар академи” , Константин, Орлин Горанов, Ди джей Дамян, дует „Ритон”, Теодора, Джина Стоева, Силвия Кацарова, губернаторът на щата Невада Боб Милър, откривателят на Шарън Стоун Жан Люк Брюнел и др.