От Енерго-про обещават безаварийни и светли празници
От Енерго-про обещават безаварийни и светли празници / Дарик Добрич, архив

Непосредствено преди коледните и новогодишните празници от "Енерго-про Мрежи" няма да прекъсват електрозахранването на клиенти, пропуснали да заплатят в срок сметката си за електроенергия, съобщават оттам. Желаещите да платят все пак ще могат да направят това и в празничните дни. На 22 и 24 декември ще работят дежурни каси на "Енерго-про". В Добрич на 24 декември ще дежури касата на пл."Свобода" 7 - от 9.00 до 13.00 ч..

74 екипа на "Енерго-про Мрежи" са в пълна готовност за отстраняване на аварии по електроразпределителната мрежа по време на празничните дни на територията на областите Варна, Добрич, Силистра, Шумен, Търговище, Велико Търново, Габрово, Русе и Разград. Екипите са оборудвани с необходимите високопроходими автомобили, средства за комуникация, инструменти, лични предпазни средства и зимно работно облекло.
При влошаване на метеорологичната обстановка компанията има готовност да прегрупира и пренасочи допълнителни екипи, а при необходимост да ангажира и технически групи на фирми-подизпълнители, съобщават оттам.