Димитрина Германова отива на финала на селекцията за Детската Евровизия
Димитрина Германова отива на финала на селекцията за Детската Евровизия / Младежки център - Добрич

Димитрина Германова от Студио „Сарандев“ при Младежки център - Добрич отива на финала на Националната селекция за български представител в Детска Евровизия 2016.

Талантливата изпълнителка с вокален педагог Елена Карабельова се представи блестящо на втория полуфинал на националната селекция, който бе излъчван снощи от 21 часа на живо по БНТ. Журито оцени високо изпълнението й на песента “Memory” из мюзикъла „Котките“ и това я изтреля сред петте финалисти. Красивото й пеене просълзи нежната част от професионалното жури – Теди Кацарова и Нора Караиванова. Успехът на Диди бе истински подарък за нейния баща Герман Германов, който точно на 8 юни имаше рожден ден.

Финалът на оспорваното състезание ще се състои в събота - 11 юни. Залогът е голям, защото победителят ще представя България на Детска Евровизия 2016 в Малта.
Половината от оценката на изпълненията се формира от вота на зрителите. Ако искате да подкрепите талантливото момиче от Добрич гледайте финала и гласувайте за Димитрина. Така шансът й за успех ще бъде по-голям.