По изборите – пиенето забранено
По изборите – пиенето забранено / netinfo
Със заповед са забранени продажбата и сервирането на спиртни напитки в магазините, във всички заведения за хранене и развлечения и другите обществени места на територията на Община Бургас от 20 часа на 3 ноември до 10 часа на 5 ноември. Длъжностните лица по гражданско състояние трябва да уведомят за забраната всички, желаещи да сключат брак на датата на изборния ден.

Във връзка с нормалното провеждане на втори тур на изборите за кметове на общини ще бъде въведена временна организация на движението в района на спортна зала “Младост” от 13 часа на 4 до 8 часа на 5 ноември. Временно се забранява спирането и паркирането по улица ”Георги Минков” от блок 58 до блок 62, булевард ”Тракия”– от улица ”Георги Минков” до булевард ”Стефан Стамболов” и прилежащите им тротоарни площи.

Всички собственици на МПС, живеещи в района, да паркират автомобилите си на улицата, граничеща североизточно с парк “Славейков”. За гражданите със зрителни и двигателни увреждания, които желаят да ползват транспорт, работят телефоните: 831431 до 3 ноември, 810943 и 810 944 на 3 и 4 ноември.