Добри предизвика много настроение по трибуните с остроумните си коментари
Добри предизвика много настроение по трибуните с остроумните си коментари / личен архив
Спортният журналист от Дарик радио Варна Добри Атанасов предизвика много емоции като водещ на регионалния шампионат на "Фен Купа 2018" за областите Бургас и Ямбол. С много хъс и остроумие той коментира всички 64 атрактивни мача, които бяха изиграни на терена на „Каменица Арена“ в Бургас.

„FC Words“ (Бургас) грабнаха местната купа, връчена им от една от легендите на златното поколение на българския футбол Радостин Кишишев. Победата в регионалната фаза е техният билет за националните финали на турнира, които ще се проведат през септември на стадион в София.

д
Шампионите от FC "Words"

Второто място в регионалната битка за Бургас и Ямбол остана за момчетата от „Монтерей“ (Карнобат), на почетната трета позиция застанаха „R5 Изгрев“ (Бургас), а четвърти се наредиха „Бургас Спорт“. За „Най-добър вратар“ беше обявен Стоян Стоянов от подгласниците „Монтерей“.

Призът „Най-атрактивен състезател“ беше присъден на Александър Кирилов от тима на „Несебър“. Най-спортсменски на терен се държаха момчетата от „Работливите пчелички“ (Бургас) и това им донесе почетното отличие „Отбор феърплей“.