Радиоводеща е Жена на годината
Радиоводеща е Жена на годината / Дарик - Благоевград, Любима Калпачка
Антоанета Гулева
62845
Антоанета Гулева
  • Антоанета Гулева

Радиоводещата Антоанета Гулева бе удостоена с приз "Жена на годината на Благоевград".

Церемонията, организирана от кметското ръководство в града и Женското дружество "Македония", бе късно тази вечер в зала "22 септември".

Антоанета Гулева е заслужил дългогодишен кръводарител. Тя е участвала в над 70 акции по спасяване на човешки животи, примерът й е следван от нейната дъщеря.

Радиоводеща е "Жена на годината"
netinfo

Другите номинирани бяха архитект Анелия Параскова - за безвъзмездна обществено полезна дейност в полза на изграждане на над 10 църкви и параклиса в община Благоевград, Вергиния Кулева - счетоводител в Общинската администрация, Кети Тренчева - радиоводещ, Магделена Рахова - секретар на Общински съвет по наркотични вещества, Мариета Димитрова - репортер, Мирела Кючукова - ръководител на Православен център, Оксана Данаилова - акивен общественик, Светла Борисова - учител в II ОУ и Теменужка Павлова - дългогодишен дарител на "Дом за нашите деца".

Лично кметът на Благоевград Атанас Камбитов връчи статуетката на победителя в 11-ия пореден конкурс Антоанета Гулева, като не пропусна да поздрави всички жени в Благоевградско за християнския празник Благовещение, утвърден от ОбС за Ден на благоевградчанката.

За церемонията пристигна и бившият депутат от Петрич Борис Ячев, който е съосновател на конкурса "Жена на годината" в Благоевград.

Атанас Камбитов отличи с грамоти и 100 заслужили жени. Изненада и съпругата си, която днес е рожденичка, със стилен букет.

Радиоводеща е "Жена на годината"
netinfo