НДСВ ще води кампания Очи в очи с жителите в Пиринско
НДСВ ще води кампания Очи в очи с жителите в Пиринско / netinfo

НДСВ стартира официално предизборната си кампания в Благоевградска област. Пред жълтата шатра, разположена до сградата на Градския универсален магазин в областния център, заместник-председателят на НДСВ и водач на листата Марина Дикова и мажоритарният кандидат на партията в Пиринско Станимир Илчев отправиха своите послания към гражданите и представиха кандидатите за народни представители на НДСВ в Първи многомандатен избирателен район.

НДСВ ще води кампания "Очи в очи" с жителите в Пиринско
netinfo

Стартираме кампанията с усмивка - така, както водихме и позитивна кампания за нашето европейско бъдеще, заяви Марина Дикова. Основната ни цел ще бъде да се срещнем с хората очи в очи, да чуем проблемите им и да се вслушаме в гласа им, защото на българския избирател отдавна му е омръзнало политици да му говорят високо и от трибуната, подчерта тя.

Нашата кампания ще бъде честна, от сърце, насочена изцяло към нашите симпатизанти, съмишленици, които харесват разума, увереността и прагматичността в политиката, обяви Дикова.

Няма да обещаваме неизпълними неща, а ще говорим за разумна икономическа и социална политика, защото когато живеем в криза за всяко семейство е важно да бъде стабилно и сигурно в бъдещето си, каза още Марина Дикова.

Нашите кандидат-депутати са изявени личности с доказани качества от Благоевградска област с преобладаващи професии - икономист, юрист и лекар и това не е случайно, тъй като знаем слабите местав следващия парламент, посочи Дикова.

НДСВ ще води кампания "Очи в очи" с жителите в Пиринско
netinfo

Дали родният гласоподавател е узрял за мажоритарния вот, ще разберем на 5 юли,  но трябва да признаем, че всеобщата нагласа бе в полза на мажоритарния елемент, въпреки че той не предоставя онези възможности, за които гражданското общество мечтае в последните години, коментира пред Дарик Станимир Илчев.

За нас няма никакво колебание, посочи Илчев, че в зададената формула на тези избори, НДСВ ще повтори своя стабилен резултат от евровота.

В коментар на очакванията си за предизборната кампания за национален парламент, Станимир Илчев обяви, че по всяка вероятност някои от участниците в политическата надпревара ще пристъпят и към по-агресивни и уличаващи на личностна основа опонентите си действия.

 

НДСВ ще води кампания "Очи в очи" с жителите в Пиринско
netinfo

Надявам се, че българите вече си дават ясна сметка колко важно е да изпратят в националното законодателно тяло хора с капацитет, качества и с доказана отговорност, каза още Станимир Илчев. Той обяви, че жълтата партия има съдържателна визия за управлението на страната през следващите години. За нас от особено значение е икономиката в страната да се развива по-динамично и България да се подготви за успешното влизане в еврозоната, изтъкна Илчев.

НДСВ ще се бори за относително ниска данъчна тежест, както и за по-ниска  осигурителна тежест, за да може в българското семейство да остават повече финансови средства, обяви още Станимир Илчев.

Жълтата шатра в Благоевград, която бе открита на 1 юни - Международния ден на детето, ще бъде отворена през цялата кампания, като идеята е тя да бъде предизборен център и за гражданите, и за медиите. 

По време на цялата кампания кандидатите за депутати от НДСВ в Пирински регион ще провеждат пресконференциите и срещите си с хората на открито, пред шатрата в Благоевград.