Марина Дикова: НДСВ ще осигури това, което липсва на българската политика - толерантност
Марина Дикова: НДСВ ще осигури това, което липсва на българската политика - толерантност / netinfo

Заместник-председателят на ПП НДСВ Марина Дикова, областният координатор Красимира Тагарева, заместник-областният управител Марин Прешелков и лидерът на младежкото НДСВ в Благоевград Любен Любенов внесоха в късния следобед вчера в Районната избирателна комисия документите за регистрация на жълтата партия за националните избори. Подписите в подкрепа на регистрацията на НДСВ в цялата страна са 33 934,а в Благоевградска област - над 2500.

„НДСВ със сигурност има място в следващия парламент като една центристка партия, която да даде това, което често липсва на българския политически живот – толерантност", заяви Марина Дикова, която е водач на жълтата партия в региона.

Пред медиите Дикова коментира резултатите на НДСВ от проведения евровот, както и очакванията от предстоящите парламентарни избори. „Ние сме единствената партия, която постигна такъв процент подкрепа на изборите за Европейски парламент, който отговаря на номера на бюлетината ни - №8, нашите опоненти имаха късмет, че не изтеглихме по-голямо число", коментира Дикова.

"НДСВ отново ще води изцяло позитивна кампания, оценяваме зрелостта на българския избирател и благодарим на всички, които ни подкрепиха на изборите за Европейски парламент”, каза още Дикова.