Тервел Пулев
Тервел Пулев / БГНЕС
Българският боксьор Тервел Пулев записа 11-а поредна победа на професионалния ринг и напълно в собствените си традиции нокаутира американеца Армандо Анкона още в първия рунд. Мачът в Чикаго много бързо обрисува голямата разлика в класите между двамата бойци, Тервел се постара да я направи още по-очебийна, съобщава Gong.bg.
 
35-годишният ни боксьор се хвърли в атака още от самото начало. Анкона трудно си поемаше дъх след множеството атаки, а едно изненадващо ляво кроше го накара да се строполи на пода. Американецът успя да се изправи преди края на отброяването, а може би беше по-добре да не го бе правил. Тервел моментално го погна за нова атака и всичко приключи само 2 минути и 6 секунди след началото на срещата.
Както обикновено, Пулев се радваше на солидна подкрепа от българската общност в Чикаго. При излизането си на ринга в „Олстейт Арена” той бе посрещнат с бурни овации и развети знамена. През март Малката Кобра също се би в Чикаго, като тогавашната му жертва Скот Фъртел също отнесе нокаут за по-малко от 3 минути.
 
Само една от 11-те победи на Тервел като професионалист не е постигната чрез нокаут.
gong.bg