Тайгър Уудс няма да бъде обвинен за катастрофата
Тайгър Уудс няма да бъде обвинен за катастрофата / БТА
45-годишният американски голфър Тайгър Уудс не е бил пиян, нито на медикаменти и няма да му бъде предявено обвинение за катастрофата, при която колата му - джип Genesis GV80 за 50 000 долара. излезе от пътя и се претърколи няколко пъти встрани, съобщи „Сън“. Той бил в съзнание и много спокоен, споделиха на пресконференция от шерифската служба на окръг Лос Анджелис.

Уудс бе измъкнат от колата с рязане на ламарини от екипа пожарникари, след което бе транспортиран в болница за спешна операция.
Лекарите казаха, че Уудс е имал фрактури в горната и долната част на пищяла и фибулата - което означава, че счупванията са довели до раздробяване на костите. Хирурзите са укрепили счупванията с метални винтове и щифтове.На пресконференция в сряда сутринта шерифът на окръг Лос Анджелис Алекс Вилануева потвърди, че Уудс няма да бъде подведен под наказателна отговорност за инцидента.

"Ние не обмисляме никакви обвинения в тази катастрофа", каза той. "Това остава инцидент, инцидентът не е престъпление, те се случват, за съжаление", каза шерифът.На въпрос дали на мястото на инцидента са направени тестове за алкохол или не, Вилануева каза: "Той беше трезвен - няма доказателства за алкохол, няма доказателства за каквито и да било лекарства или наркотици."

Шерифът добави, че в превозното средство има черна кутия, която ще бъде изтеглена, предполагайки, че "скоростта може да е фактор за този инцидент".

Съобщава се, че Уудс е закъснял с около 30 минути за среща със звездите от НФЛ Дрю Брийс и Джъстин Хърбърт за урок и фотосесия.

Превод и редакция: DarikNews