Райън Рейнолдс
Райън Рейнолдс / Gulliver/Getty Images
Райън Рейнолдс и Роб МакИлхени преговарят за инвестирането в Рексъм, потвърдиха от клуба.

Рейнолдс, който има роли във филми като Deadpool и Blade:Trinity, и МакИлхени в It‘s Always Sunny In Philadelphia, ще продължат разговорите с Рексъм, след като бяха одобрени първоначалнот от феновете на Общото събрание на клуба във вторник, с 95% от вота. Всяка инвестиция от холивудската двойка може да достигне до 2 млн. паунда за клуб, който в момента е в петото ниво на английския футбол.

Новият филм за супергерои на „Дисни“ обещава фурор

„Всичко, на което ще се отдадем – защото няма да поставяме допълнително напрежение върху плещите си, е да приключим с разговорите възможно най-скоро. Ще бъдем в позиция, когато потенциалните инвеститори да приключат сделката и следващата стъпка ще бъде да предложим това на членовете за гласуване, ако искат да процедират с това споразумение. Те трябва да видят какво е предложението и да решат в каква насока искат да видят развитието на клуба“.

„Но който и да ръководи Рексъм – или който и да е футболен клуб, там, където наистина принадлежи, е в сърцата и умовете на феновете му, и очаквам всеки, който поеме управлението на клуба, да има това предвид“, каза директорът на клубния тръст Спенсър Харис в интервю за BBC Wales.
БГНЕС