Жеков: Свързваме двата края в ЦСКА, в отбора няма класни играчи
Жеков: Свързваме двата края в ЦСКА, в отбора няма класни играчи / netinfo

„Свързваме двата края в ЦСКА” – това призна пред Гонг члена на Управителния съвет на шампионите Петър Жеков.

 

„Много от нещата, които се пишат за ЦСКА не са истина. Припомням, как писаха, че са ни взели рейса, но той си е тук. Да, малко ни у трудничко без спонсор в момента, но се оправяме. В момента г-н Томов е в Лондон, където преговаря за нов генерален спонсор. Има трима кандидати за това” – допълни Жеков.

 

Иначе легендата на „армейците” не пожела да коментира качеството на играта, която предлага отбора в момента. Той, каза, че има достатъчно хора от щаба, които могат да коментират това. „Трудно е, от отбора на Стойчо Младенов останаха двама-трима нови, другото са нови попълнения. Относно чужденците – те трябва да са с класи над останалите, затова взимат повече. Ако не го показват, значи нямат място в ЦСКА. И могат да си тръгнат. Отделно има футболисти за гонене. Ще решим скоро. Имаме най-скъпия дублиращ отбор. Но това са остатъци от Стойчо Младенов” – заяви Петър Жеков.

 

Членът на УС обаче явно не е съвсем запознат с делата в клуба, тъй като дублираща група има едва от този сезон, а често попадащите в нея чуждестранни имена, съвсем не са доведени от предишния наставник на ЦСКА.

 

Жеков заяви, че не се притеснява от трудната програма на тима до края на есенния дял на шампионата. Като цяло той отчете, че в ЦСКА няма класни играчи, както и в другите отбори и поради тази причина е паднало драстично нивото на „А” група.