Страшимира Филипова: Много ми се иска да ходя на токчета
Страшимира Филипова: Много ми се иска да ходя на токчета / netinfo
Националната волейболистка и състезателка на френския Кан Страшимира Филипова заяви, че много иска да ходи на токчета и нейната мечта е да се снима с нападателя на Челси Дидие Дрогба.

„Първенството във Франция е много по-силно от това в България. Започнах първо с гимнастика, а след това и плуване и лека атлетика, след което започнах да тренирам волейбол”, сподели Страши в специално интервю за предаването Гол линия по „Дарик радио”.

„В Кан ще ни бъде много натоварено, защото ни предстоят много мачове. Най-близка съм с Ева Янева, едната китайка и едната японка. В началото ми бе много трудно да свикна с тренировките и високите изисквания на треньора. След като се контузих по време на мача от Шампионската лига срещу Вакъфбанк се лекувах в болница заедно с Микел Силвестър, Джибрил Сисе и Луис Саха. Мисля, че Сисе е доста надут. Искам да се снимам с Дидие Дрогба и Азис”, сподели Филипова.

„Висока съм 1.95 и предпочитам мъжът да е по-висок, но не винаги се получава. Много ми се иска да ходя на токчета. Най-добре се чувствам и забавлявам с приятелките си от отбора. Най-вече в България. Предстои ни много тежък сезон. Пожелавам си на мен и на другите момичета да са здрави и всичко друго можем да го постигнем. Това, което ни крепи в националния отбор е, че отново ще се видим”, добави чаровната волейболистка.

„Надявам се да успеем да се класираме за Европейското първенство и да започнем да играем по-добре и да побеждавам. Най-трудно е, когато играеш срещу отбори като Словакия и Белгия. Нямам намерение да раждам, а и семейният живот не ме влече. Не смятам, че съм луда глава. Според мен другите са по-консервативни. Познавам се със Стойко Сакалиев от много време. Той е голям зевзек и може би затова си пасваме”, завърши Страшимира Филипова.