Станков: На моменти англичаните изглеждаха жалки
Станков: На моменти англичаните изглеждаха жалки / netinfo
Старши треньорът на младежкия национален отбор Александър Станков заяви, че е доволен от показаното от неговите момчета особено през първото полувреме. Специалистът дори каза, че през първите 45 минути отборът на Англия е изглеждал жалък. Въпреки това трикольорите ни загубиха гостуването си с 0:2.

„Изиграхме много добър мач и особено първото полувреме. Тогава създадохме много положения, контролирахме играта. Просто нашият отбор тотално надигра Англия, но само концентрацията в предни позиции ни лиши от това да водим през първото полувреме”, каза след края на мача Александър Станков.

„Определено съм оптимист. Видяхме, че отборът играе много красив футбол и през първата част дори англичаните изглеждаха жалки. За мене дузпата беше пресилена, но щом съдията я е отсъдил, нямам коментар. Мисля, че Уолкът използва ситуацията да се спъне в тялото на Михайлов. Може би съдията само това чакаше”, каза още треньорът на младежите ни.

„Действително през второто полувреме загубихме малко ритъм. Но както виждате, както тактически, така и игрово, седяхме добре през по-голямата част от мача. Ако покажем същата игра и срещу Ейре, не би трябвало да имаме проблеми.”

„Евентуално някои наши играчи може да не участват в този мач. Мисля, че Любо Божинов отпада, тъй като получи картон. Ще проверим и за Фиданин какво е положението. Ако тези двама футболисти не могат да играят в мача с Ейре, съм готов да взема други хора на тяхното място. Имам варианти, но ще го обмислим още малко”, завърши Станков.