Приятелката на Абрамович с големи амбиции в модата
Приятелката на Абрамович с големи амбиции в модата / netinfo
Приятелката на Абрамович Дария Жукова обеща в интервю за английското издание The First Post, че ще атакува световните модни сцени благодарение на компанията си Kova & T. Названието на фирмата й, която произвежда линия дрехи, е абревиатура от фамилията й и тази на нейната съдружничка в бизнеса – Кристин Танг.

Най-популярната марка до момента е Dasha Skinny, а съвсем наскоро своя гардероб с тези дрехи са попълнили Кейт Мос, Дрю Баримор и сестрите Мери-Кейт и Ашли Олсън.

Новите модели на Kova & T ще бъдат показани на бял свят през следващия месец. Експертите вече прогнозират бляскаво бъдеще за линията, а Дария Жукова ще стане сензацията на годината в този бизнес.

В момента Дария Жукова, чийто баща е милионер, учи в университет в Лондон. Нейната колекция се продава в 83 страни в света, а британските таблиоди не крият, че успехът й се дължи до голяма степен на родители й.

„Не ми беше интересен нефтеният бизнес, с който се занимава баща ми, а главната черта, с която печеля сърцата на хората – харизмата, е наследена точно от него”, заяви Дария.

Говори се още, че Жукова, която е бивша приятелка на тенисиста Марат Сафин, е една от основните причини за развода на Роман Абрамович. Според слуховете, любовната история започнала през февруари миналата година.

Според една от версиите, Абрамович се е запознал с нея на вечеря, организирана от бащата на Дария – предприемачът Александър Жуков. Според друга – губернаторът на Чукотка и Даша събрал общият интерес към футбола. Двамата се запознали след една от победите на Челси, а след това са били често забелязвани заедно в ложите на стадионите.