Михов: Финалът за Купата в Македония?
Михов: Финалът за Купата в Македония? / netinfo

Президентът на Професионалната футболна лига Валентин Михов на шега каза, че финалът за Купата на България може да бъде игран в Македония.

„Аз мисля да направим мача в Македония. Eдни път да излезем извън границите на страната и да направим политически ход. Това е шега. Ще се обърна към клубовете и ще седнем да решим къде е удобно и за публика, и за зрители. Ако искат Севлиево, ако искат Сливен, ако искат Бургас, където искат! Може Черно море да се съгласят да го играят на стадиона в Ловеч или другаде. Националният стадион „Васил Левски” е най-добрият вариант, но сметките показват, че за да изкарат средства трябва да има 15-20 хиляди зрители средно”. Ще се съобразим с мнението на двата клуба финалисти!”.

Михов обяви, че вече има и готов свои заместник – адвокат Ивайло Ивков, за поста президент на ПФЛ: „Догодина, ако се откажа, Ивайло Ивков е готов президент на Лигата. Той е човек в централата на УЕФА. Говоря като имидж, като човек, който ще наследи и доразвие нещата, защото е млад. Трябва да даваме и развиваме младите и можещи, докато ние сме отстрани и да съветваме. Обучавам млади и амбициозни хора. При мен се развива и младшият Лучев – синът на Тодор Лучев, а и един ваш колега -журналист”.