Кузмановски: Имаме амбиции за евротурнирите
Кузмановски: Имаме амбиции за евротурнирите / netinfo
Старши треньорът на Славия Стевица Кузмановски заяви, че той и футболистите му имат амбиции да се класират за евротурнирите, но още е рано това да се поставя като конкретна цел пред отбора. Имаме много нови играчи и засега задачата ни е да покажем добър футбол, а после ще преследваме по-високи цели, сподели македонският специалист.

Кузмановски получи наградата за треньор на месец октомври в традиционната анкета на Пресклуб “България“. Той благодари на футболистите, ръководството и феновете на Славия и скромно заяви, че в България има и по-добри треньори от него.

Македонският наставник на белите призна, че вече се работи по зимната селекция на отбора и ще бъдат привлечени нови попълнения, за да се засили конкуренцията в отбора. Според него Здравко Лазаров е изключително важен футболист и от него се очаква да поведе младите в тима и да радва зрителите с играта си.

Кузмановски се надява,че контузията на нападателя от вчерашния мач срещу Спартак не е сериозна и той ще се възстанови бързо.По-тежко е положението с бразилеца Елтон, който също напусна контузен вчера и ще отсъства по-дълго от терена.