Коце Ангелов: С цялата си наивност вярвам в Ботев
Коце Ангелов: С цялата си наивност вярвам в Ботев / netinfo
Коце Ангелов: С цялата си наивност вярвам в Ботев
17884
Коце Ангелов: С цялата си наивност вярвам в Ботев
  • Коце Ангелов: С цялата си наивност вярвам в Ботев
Старши треньорът на Ботев Пд Костадин Ангелов очаква футболистите му да проявят мъжество и въпреки всички проблеми, които се струпаха върху главите им, да се представят на ниво срещу Локомотив Сф.

Пловдивчани приемат тима на Драгомир Окука в понеделник на ст. „Българска армия” в София.

„С цялата си наивност и въпреки общественото мнение, продължавам да вярвам в моите футболисти. Убеден съм, че Ботев има потенциал. Ако не бяхме загубили във Варна, самочувствието ни щеше да бъде различно. Сега е трудно да се вдигнем на крака, но ако проявим мъжество, можем да го направим”, коментира той.

Наставникът на „канарчетата” призна, че е запознат с играта на столичните „железничари” и отборът от квартал “Надежда” не може да го изненада.

„Всеки отбор си има силни и слаби страни и Локо Сф не прави изключение. Надявам се да успеем да се възползваме от слабостите им.”

Добрата новина за Ангелов е, че най-вероятно в предстоящия двубой ще може да разчита на контузените Илиян Гаров и Добри Орловски. От лекарския щаб на „жълто-черните” уверяват, че двамата ще са на линия до понеделник.

От състава на Ботев ще отсъстват наказаните Апостол Попов, Николай Манчев и Даниел Божков, както и контузеният Краси Кръстев.