Гочето: Направихме отбор от кол и въже
Гочето: Направихме отбор от кол и въже / netinfo
„Насреща имаме амбициозен противник който също като нас ще се бори да спаси годината. Нямам никакви проблеми откъм контузени и наказани футболисти”, заяви наставникът на Нафтекс Георги Василев преди утрешния бараж за влизане в А група срещу Видима-Раковски”.

„Според Гочето ще се получи здрав мач, защото двата отбора са равностойни. Специалистът смята, че отборът от Севлиево е по-опитният, но пък неговият отбор притежава по-голяма класа.”

„Нафтекс бе достатъчно атакуван от задна позиция през тази година. Аз съм много амбициран и живея с надеждата, че нашият клуб ще просъществува и ще живее в българското футболно пространство така, както заслужава. Има обаче едно „но”, което е утрешният мач. Затова не искам в момента да се раздвоявам със странични неща”.

„Изживях една много интересна и емоционална година, което е много важно за мен. Това ми дава удовлетворение от свършеното до момента, защото ние създадохме в един отбор от кол и въже,започнал от нулата, атмосфера за работа и уважение и състав, който има самочувствие и знае за какво играе”, допълни бившият треньор на Левски, ЦСКА и Етър.