Дейвид Бекъм: Дилемата пред Кристиано Роналдо е голяма
Дейвид Бекъм: Дилемата пред Кристиано Роналдо е голяма / netinfo
Звездата на Лос Анжелис Галакси Дейвид Бекъм не се нагърби да прогнозира какви са шансовете на Кристиано Роналдо да премине в Реал Мадрид. Преди години английският национал бе в идентична ситуация и замени Манчестър Юнайтед с „белия балет”.

„Роналдо се представя наистина добре през последните години. Той е и една от причините, благодарение на която Манчестър Юнайтед е толкова успешен. В отбора има и други добри играчи като Уейн Рууни, но Кристиано Роналдо в момента е най-добрият в света. Изключителен футболист”, сподели Дейвид Бекъм.

Спомняйки си за ситуацията при своя трансфер, играчът на ЛА Галакси изрази мнение, че решението няма да бъде взето лесно: „Футболистът има дългосрочен договор, а ние ще трябва само да стоим и да наблюдаваме. Пред Роналдо има два варианта, свързани с най-добрите отбори в света.”

„Лично за мен, да играя за Манчестър Юнайтед бе сбъдната мечта, но същото мога да кажа и за Реал Мадрид. Това беше необикновено труден избор тогава. Уверен съм, че подобни проблеми изпитва в момента и Кристиано Роналдо”, добави още Дейвид Бекъм.