ЦСКА смаза Левски пред погледа на Вили Вуцов
ЦСКА смаза Левски пред погледа на Вили Вуцов / netinfo
Юношите на ЦСКА спечелиха по безапелационен начин вечното дерби при юношите срещу Левски с 3:1.

Двубоят от градското първенство се игра на „Герена” и бе наблюдаван от новия наставник на „сините” Велислав Вуцов, който бе заедно със своя помощник Емил Велев. Сред публиката бяха още изпълнителният директор по финансовите въпроси Константин Баждеков, както и вече бившия наставник на "сините" Станимир Стоилов.

Отличен мач за „армейците” направи Ивайло Димитров, който наниза две от попаденията. Символичните гости поведоха в резултата 18-ата минута след автогол на Симеон Иванов.

Само няколко минути по-късно ЦСКА покачи, след попадение на Димитров. Той бе точен в 35-ата минута, след като излезе сам срещу стража на домакините и не срещна трудности да се разпише.

До края на първото полувреме Левски имаше две добри възможности, но Исмаил Иса нямаше шанс пред гола.

През второто полувреме Ивайло Димитров отново бе точен в 55-ата минута, за да направи резултата класически. В 68-ата минута Левски стигна до почетно попадение в мача след точен удар от бялата точка на Иван Цачев. Дузпата бе отсъдена за нарушение срещу Ели Зизов.

До края на двубоя футболистите на ЦСКА пропуснаха два отлични шанса да направят резултата по-изразителен, но в крайна сметка нов гол не падна.