Качествените мъжки тениски обикновено са много скъпи, тъй като се принадлежат към най-известните марки в световен мащаб. Това обаче не значи, че не можете да намерите качествена тениска, която е произведена в България и ви предлага удобство и комфорт. В тази статия ще ви посочим, откъде да се снабдите с добри и модерни мъжки тениски на наистина достъпна цена.

Защо да изберем български мъжки тениски?

Ако се насочите към мъжките тениски на 1INMIND със сигурност няма да сгрешите. Те са българско производство и се продават на ниски цени. Има голям асортимент от предложения за всеки истински мъж. Предлагат се както изчистени тениски, така и такива с разнообразни принтове. Богатата гама от цветове ще ви помогне по-бързо и лесно да направите своя избор на продукт.

Не си мислете, че българските мъжки тениски, са по-некачествени от чуждите марки. Тъкмо обратното, някои от тях дори надминават очакванията на мъжете и ги впечатляват с визия и удобство. Това е причината да пишем за дрехи произведения в България, които не отстъпват по нищо на големите брандове, които познаваме. Ето защо, може да направите вашия избор сега.

И, след като вече опознахте българските дрехи на 1INMIND, е време да ви посочим, с какво те превъзхождат останалите на пазара. Има много критерии, по които да разпознаете високото качество. Едва ли ще можем да обхванем всички тях, но ще споделим основните в статията ни.

Актуални и модерни мъжки тениски

Българските мъжки тениски са много актуални и са изработени съобразно последните модни тенденции. Те притежават съвременна визия, впечатляващи графики или изчистени модели с малки надписи за всеки повод. Разцветките също отговарят на модните тенденции, така че можете да разчитате на тях. Общо взето тези тениски не се различават от най-скъпите на пазара.

Производителят, за който пишем, следи отблизо модните подиуми и заимства идеи, така че да отговори на вашите очаквания. Полагат се много старания да се постигнат добри резултати, които за щастие са на лице. Работи се само със специални материали, за да можете да останете доволни от инвестицията си. Всичко това обяснява предимствата на съвременните български тениски.

Удобни и леки за носене

мъжки тениски

За да се постигне добър резултат се използват само качествени материи, от които се правят тениските. Така например, можете да изберете фланелка от 100% пениран памук, която няма да ви запарва и ще ви гарантира лекота при носене. Тениските са направени, така че да бъдат удобни за пролетта и лятото и да осигурят комфорт на носещите ги. Това ги прави много предпочитани.

Материята на мъжките тениски може да варира: трико 100% памук, примес на памук и полиестер, 100% полиестер, Пике 100% памук, визкоза и други. В зависимост от повода е добре да подберем правилната материя и кройка, за която ще поговорим по-надолу.

Класическата стандартна кройка е задължителна за всеки мъж. Там трудно може да сбъркате ако знаете вашия размер. Важно е да ви стои свободно. Дължината на ръкавите да разделя бицепса на две равни половини. Дължината на тениската да не минава нивото на чатала.
Друга любима кройка мъжка тениска е вталената такава. Добре е да търсите Slim fit тениски от трико с примес на памук и еластан.

Широките и по-свободни тениски се наложиха като хит в последните години. Най-често се ползва по-дебел висококачествен пениран памук. Освен, че са свободни са и значително по-тежки.

Не на последно място, самата изработка, е планирана много внимателно, за да задоволи и най-взискателните клиенти. При някои модели е постигната перфектна комбинация от цветове, за да бъдете актуални през годината. По този начин ще изскочите с едни гърди пред останалите.

Разнообразие от дизайни

Всяка една тениска има уникален дизайн. Вие можете да си купите тениска с атрактивна щампа, която да привлече вниманието ви. Изчистените видове пък се ползват за по-специални поводи, които изискват семпло облекло. Мъжете могат да избират от десетки, та даже стотици принтове, ако искате да впечатлят дамите и да бъдат забелязани от хората около тях и да ги оценят високо.

Именно дизайнът на мъжките тениски ги прави толкова привлекателни. Те са наистина красиви и забележителни, както може да се види с невъоръжено око. Произвеждат се и нови модели, с чиято помощ ще вървите в крак с модата и винаги ще представлявате центът на вниманието.

Обобщителни думи

Тук писахме повече за марковите български тениски, от които може да избирате. Те са оригинални и имат отлична визия, която би впечатлила повечето хора. Не се колебайте да гласувате доверие на българското качество, тъй като то е наистина добро, а цените на тениските са много достъпни