/ Ателие Brutale
Абитуриентският бал е едно от малкото запомнящи се събития в живота, които се случват само веднъж. И въпреки че като дванадесетокласник вероятно все още не го осъзнавате, бъдещите случаи, в които ще се връщате към снимките и спомените си от бала, със сигурност ще са много.

В този ден всеки мъж се стреми да представи себе си в най-добрата си светлина и да изпъкне пред останалите. Ние в Brutale разбираме, че това може да се окаже трудна задача, за някои от вас, защото вероятно за първи път ви се налага да си купувате костюм. Въпреки това, при нас няма да имате причина за притеснения, защото нашите специалисти ще бъдат изцяло на ваше разположение за съвет или препоръка по време на целия процес.

Защо поръчката на абитуриентски костюм от Brutale е вашият най-добър избор за бала?

Повечето от вас, които вече са започнали разглеждането на готови абитуриентски костюми в търговските центрове, вероятно са се сблъскали с проблема, че не всички части от избрания модел пасват точно на структурата на тялото ви. Това може да загуби голяма част от времето ви и да ви накара да направите компромис с визията си, само за да изберете костюм, който ви пасва добре.

За да не ви се налага да правите всичко това, ние в Brutale ще ви ушием уникален костюм по поръчка, който ще пасва точно на вашите размери и личен вкус. Нашите костюми не само са стилни и единствени по рода си, но и притежават много повече допълнения от вече готовите модели в магазините. Те могат да бъдат направени от материя, която охлажда тялото и намалява температурата му с до 7 градуса или от плат, който при леки дъждове не попива и не оставя следи от капките.

Абитуриентските костюми по поръчка от Brutale ще ви накарат не само да изглеждате удивително, но и да се чувствате добре по време на бала. С тях ще получите много повече свобода и комфорт, защото няма да се притеснявате от потни петна под мишниците или от дъждовни капки, които биха изглеждали като петна на вашите снимки.

Абитуриентски костюм от 3 части – Ателие Brutale – мъжки костюми по мярка

На какво е важно да обърнете специално внимание при избора си за костюм?

Идеята на абитуриентския костюм е да подчертае по най-подходящия начин тялото, лицето ви и вас като личност. Въпреки това, ако нямате правилните насоки по време на избора, лесно можете да преминете границата между това да изглеждате, като най-добрата версия на себе си и възможността да се превърнете в безличен модел, чието облекло изпъква пред него.

В Brutale сме облекли стотици абитуриенти през годините и сме на разположение да посъветваме всеки един от вас при избора му на платове, аксесоари, кройки и цветове, така че финалният резултат да бъде гарантирано отличен. В нашето ателие няма място за несигурност, защото работим с най-добрите марки платове на пазара, а шивачите ни са с над 20 г. професионален опит.

Финални думи

Костюмът за абитуриентския бал ще бъде едно от най-запомнящите се облекла в живота ви, затова бъдете безкомпромисни при неговия избор. Заповядайте при нас в Brutale, за да ни разкажете за себе си и стила, който търсите, а ние ще ви предложим най-подходящите платове и кройки, които ще направят визията ви за бала наистина брутална.