/ NOVA
Нови забавни ситуации очакват героите този петък от 20:00 ч. по NOVA
Враждата между Емил и Елица за хотела достига нови измерения в епизода на “All Inclusive” тази седмица по NOVA. Завръщането на Йордан Парушев и новината, че той е назначен за управител, предизвиква бурни емоции сред героите. Като истински професионалист, Парушев има перфектно подготвена концепция в помощ на Елица, която иска да запази собствеността си и да включи комплекса в категорията на топ хотелите. Какво изисква новата концепция и как ще бъде приета тя от персонала?

Емил, от своя страна, не успява да прикрие ненавистта си към Парушев и го саботира по всички възможни начини. Той приема назначението на новия управител като пълна провокация и влиза в директна война с него и Елица. Емо търси подкрепата на Христо и Пламен по мъжки и я получава. Чобанов и Сиромашки влизат в коварна мисия за дискредитиране на Елица, което пък ще помогне на мъжа ѝ да запази правата за отглеждане на Вики. Мъжете остават изумени, когато разбират на какво всъщност се дължи неприязънта между Емил и Парушев.

All Inclusive
NOVA

Без да се усетят, Марияна и Елена също са въвлечени в голямата семейна война за детето и хотела. Елица им разкрива дълго пазена тайна, която обяснява много събития. Каква ще е реакцията на жените и има ли нещо, което да ги накара да застанат на страната на Елица, въпреки че до този момент тя не им беше особено симпатична?

Рапърът Криско, който също е гост на хотела, пише текст за нова песен и се обръща към Надя за мнение като страничен наблюдател. Той отправя интересно предложение към нея, но какво е предизвикателството и дали ще стопи ледовете помежду им, ще стане ясно този петък в „All Inclusive”.

All Inclusive
NOVA

Междувременно, най-неочаквано на хоризонта се появява Сашко, но защо крие пристигането си във Велинград и каква е тайната му цел? Едно е сигурно - единственият човек, на когото момчето има доверие за плана си, е Вики. Какво са намислили децата и как ще опазят тайната си?

Не пропускайте новия епизод на “All Inclusive” – всеки петък, от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на сериала.