/ NOVA
В четвъртия епизод на „Господин Х и морето“, ще видим как Хамелеона се притеснява за картината, след обир в блока, в който живее и това ще го накара да я скрие не къде да е, а в училището, но дали ще е правилното място за нещо толкова ценно?
Ася Сарафова ще започне да подозира мъжа си в изневяра, за което много ще помогне и влога на Вики. В крайна сметка отново ще го отнесе синът и Митко, за който дори 6- ще се окаже лоша оценка. Какво обаче ще направи г-н Христов и няма ли да се окаже, че всъщност Хамелеона има сърце? Ще разберем довечера от 20:00 часа.

Господин Х и морето
NOVA

Междувременно Симо ще разбере от родителския комитет за предстоящото ежегодно театрално представление и за него това е нова възможност да спечели пари. Обаче се налага да отнеме организацията от Невена. На какво ще е готов учителят от Финландия и коя ще е втората майка попаднала в обятията му?

Господин Х и морето
NOVA

Директорът Масларов ще попадне в неловка ситуация когато телевизионен екип му взима интервю. Дали саботаж или нещо друго, но женски прашки ще паднат на главата му! Как ще реагира директорът, какви въпроси ще му зададе телевизионният екип и на кой всъщност е дамското бельо, ще стане ясно довечера!