Опасен ли е холестеролът?
Опасен ли е холестеролът? / netinfo

Макар широко коментиран, холестеролът носи объркване и много неизвестни

Знаете ли, че холестеролът е градивен елемент за клетките и някои от най-важните хормони?! Защо тогава сме свикнали да го разглеждаме единствено като враг номер едно на сърцето?

Истината е, че холестеролът е нещо естествено, но се дели на няколко вида. Най-просто това са LDL - „лошият" и HDL - „добрият" холестерол. Първият се транспортира в организма и „запълва" нуждите на клетките, но грешки в усвояването и освобождаването му печелят негативното звание. HDL холестеролът пък „обира" останалите излишества и предотвратява негативните последици.

Тоест плаките в кръвоносните съдове се образуват при нарушаване на баланса между „добрия" и „лошия" холестерол. Това стесняват кръвоносните съдовете и води до опасни нарушения в кръвотока. Най-плашещи, сред които са тези в областта на сърцето, мозъка и долните крайници.

Хванати навреме тези нарушения са обратими, затова специалистите съветват да се движим повече и да приемаме допълнително омега-3. Изследвания показват, че най-добрият източник на омега-3 е маслото от крил. За да не губи ценните си свойства обаче, то трябва да е предпазено от окисляване в специална капсула по технологията Licaps®, без химична и термична обработка. Единствените продукти, на нашия пазар, които отговарят на тези условия са Visilife Health и Visilife Omega. Те са признати в медицинските среди заради изпитания им ефект в балансирането на HDL и LDL холестерола.

Опасен ли е холестеролът?
netinfo
Всеки втори страда от висок холестерол

Статистиката сочи, че всеки втори човек в България над 35-годишна възраст страда от висок холестерол. Когато ме попитат за решение, аз препоръчвам Visilife Health. Той понижава холестерола и триглицеридите. Освен това нормализира сърдечната честота и регулира кръвното. А от пациентите чувам само добри отзиви.

Фармацевт Нина Чолакова
Аптека „Ванчева", Хасково, бул. България № 77

Как да вкараме „лошия" холестерол в норма

Опасен ли е холестеролът?
netinfo

Хората предпочитат Visilife Health като естествен начин за понижаване на холестерола. Пациент, който го приемаше се похвали, че за 3 месеца успял да вкара „лошия" холестерол в норма. Вторият продукт от серията - Visilife Omega осигурява цялото количество омега-3 мастни киселини, необходимо за поддържане на холестерола в норма.

Магистър-фармацевт Даниела Кузмова
Аптека „Дани фарм", кв. Хаджи Димитър, бл. 69

 

Опасен ли е холестеролът?
netinfo

Препоръчвам като специалит и от личен опит

Препоръчвам Visilife Health на 100 %, защото мои близки постигнаха страхотни резултати с него. Изключително добър ефект има при хора с висок холестерол. Мой близък за месец прием на Visilife Health успя да свали холестерола от 6 на 5,1 mmol/L. Буквално за това кратко време влезе в нормите.

Фармацевт Надежда Костова
Аптека „Авицена", Гоце Делчев, ул. „Дунав" № 5

Опасен ли е холестеролът?
netinfo
Резултати видими от лабораторните изследвания

Много хора са доволни от ефекта на Visilife Health. С него успешно свалят холестерола и триглицеридите. Резултатите са видими и от лабораторните им изследвания. Visilife Health намалява болката и възпаленията в ставите при остеоартрит.

Магистър-фармацевт Радостина Крумова
Аптека „Фекона", Драгоман, ул. Хр.Ботев № 19

 

Опасен ли е холестеролът?
netinfo
Уникална формула изпитана от съпруга ми

Още щом Visilife Health се появи на пазара, интересът към него беше голям. Visilife Health е с уникална формула и много добре повлиява нивата на холестерола. Аз самата взех 2 кутии за съпруга си. Резултатът беше много добър - той се чувства прекрасно.

Магистър-фармацевт Елза Борисова
Аптека „Елза", Разлог, ул. „Гоце Делчев" № 2

 

Повече за Visilife Health - 100% масло от крил
Повече за Visilife Omega - усилена омега-3 формула

Опасен ли е холестеролът?
netinfo

Повече за Visilife Health - 100% масло от крил
Повече за Visilife Omega - усилена омега-3 формула