„Новите 240: Говори България!” – избори в ефира на Нова
„Новите 240: Говори България!” – избори в ефира на Нова / Нова тв

Ани Салич и Николай Дойнов отново тръгват на предизборна обиколка, Ани Цолова и Виктор Николаев дават старт на „Седмица на лидерите"

Новите 240: Говори България!" - седмица преди деня на вота на 5 октомври, предизборната програма на Нова поставя един срещу друг очакванията на избирателите и обещанията на кандидатите за власт и ще потърси техните пресечни точки.

Водещите на Новините Ани Салич и Николай Дойнов отново тръгват на своята предизборна обиколка - от Аспарухово до Мизия, за да покажат България извън жълтите павета - какво вълнува хората седмица преди вота, вярват ли на обещанията на политиците и кое ще ги закара пред урните в неделя? Освен при най-пострадалите от наводненията, Новините на Нова ще бъдат на живо и в Разград, Стара Загора и Благоевград, за да сложат във фокуса на вниманието онези проблеми, които често остават извън полезрението на политиците. Това е втората подобна обиколка за водещите на Новините, след като на Евроизборите през май изминаха диагонала от Дунав Мост до Резово, срещнаха се със стоици свои зрители и разказаха техните истински истории.

Новите 240 Говори България  избори в ефира на Нова
netinfo
И докато Ани Салич и Ники Дойнов се изправят срещу очакванията и проблемите на хората, водещите на сутрешния блок Ани Цолова и Виктор Николаев ще се изправят срещу кандидатите за власт. Днес титулярите на „Здравей, България" дадоха старт на „Седмицата на лидерите" - от понеделник до петък срещу тях ще застават водачите на основните партии, които имат най-голям шанс да управляват държавата след края на тази седмица. Николай Бареков, Радан Кънев, Лютви Местан, Михаил Миков, Бойко Борисов ще бъдат гости на „Здравей, България" в дните преди изборите.

Повече информация за програмата на Нова в изборния ден и как екипът на медията ще проследи избора на новите 240, ще разберете съвсем скоро.