Йоанна Драгнева ще се разходи в София облечена като клоун
Йоанна Драгнева ще се разходи в София облечена като клоун / Holiday Heroes

В подкрепа на коледната кампания на Holiday Heroes, посланици на каузата ще се включат в провокативното предизвикателство #НЕМЕЕШУБЕ, за да може 5000 семейства да посрещнат Коледа с пълна празнична трапеза.

„Ще се разходя из София облечена като клоун, ако за една седмица DMS номерът на Holiday Heroes събере над 1000 лв. от SMS-и", обеща певицата Йоана Драгнева в четвъртък. Предизвикателството е част от инициатива на Празничните герои #НЕМЕЕШУБЕ, която инициираха на Facebook страницата си. В рамките на една седмица, всеки посланик ще е поставен пред предизвикателството да се съберат 1000 лв., за да изпълни нещо забавно и нетипично за него. Можете да подкрепите инициативата #НЕМЕЕШУБЕ като изпратите SMS на DMS номер 17 777 с текст DMS GEROI.

Преди броени дни Holiday Heroes стартираха кампания "Коледа 2014" - петата им поред акция в помощ на хиляди български семейства, които живеят в нищета. Този сезон техните посланици, сред които някои от най-обичаните родни звезди, са още по-отдадени на каузата. Всеки четвъртък през следващите няколко седмици, една популярна личност, посланик на каузата, ще се изправя срещу лично предизвикателство, за да помогне на Holiday Heroes да съберат средства и да подарят празнична вечеря на 5000 семейства живеещи в бедност.